God is er voor jou!

Enige tijd geleden ging er een kennis van mij richting Zuid-Oost Azië op zoek naar zichzelf, op zoek naar zingeving, op zoek naar leven, op zoek naar God. Na een aantal weken hadden we even contact via de “chat” en ik vroeg hem: “… en jezelf al gevonden?”.

Vele mensen zijn net zoals deze vriend van mij op zoek, niet wetende dat er iemand is die juist op zoek is naar hen die er juist voor wil zorgen dat ze zichzelf terug zullen vinden. In dat kader werden ooit de volgende woorden uitgesproken:

‘Want ieder, die zijn leven zal willen behouden, die zal het verliezen, maar ieder, die zijn leven verloren heeft om Mijnentwil, die zal het vinden’.

Deze woorden werden ooit gesproken door Jezus. Hij sprak uit ervaringen, want Hij gaf zijn leven door als zoon van God naar de aarde te komen om de mensheid te dienen. Om in tijden van verdriet te troosten, om gebroken harten te helen, om zieken te genezen, om gezinnen te herstellen, om licht te brengen in de duisternis, om je te leiden in dit leven en nog veel meer. Hij gaf uiteindelijk zelfs zijn leven om de prijs voor de zonden te betalen zodat iedereen die gelooft met een schone lei kan beginnen, zonder rugzakje of historie. Over de zingeving van Jezus zijn leven gesproken!

Echter, daar bleef het niet bij. Jezus stond op uit de dood en hervond zichzelf als zoon van God in de hemel. Deze Jezus zegt dat wanneer jij in Hem gelooft, op Hem bouwt en op Hem vertrouwt, je niet bedrogen zal uitkomen. Dat wanneer je Hem Heer maakt over je leven, je gered en héél gemaakt zult worden en jezelf zult hervinden.

Deze God, die zijn zoon stuurde in liefde voor jou, leeft en is op zoek naar je.

Bid en nodig Jezus uit!

Als je het gebed uit de video serieus en met een eerlijk hart gebeden hebt, mag je er op vertrouwen dat Jezus met jouw leven aan de slag gaat.

Maar alléén gaat je dit niet lukken. Zoek contact met christenen in je buurt of neem contact met ons op zodat we je dan verder kunnen helpen om Jezus beter te leren kennen.

 

Contact