Danny Goethals

Danny Goethals – Axel

Ik zat daar in de kerk en toen ze begonnen te zingen werd ik zo gegrepen door de liefde van GOD door zijn HEILIGE GEEST dat ik huilde en huilde. Ik vroeg JEZUS om vergeving en ontving vergeving. Ik had het gevoel dat ik 100 kg lichter woog. Ik was wedergeboren! Mijn vrienden dachten dat [...]

Lees verder...
Roland de Jong

Roland de Jong alias Captain Jack – Axel

Het betekende wel dat ik hele dagen met een lapje voor mijn ogen moest lopen, omdat ik bijna de hele tijd alles dubbel zag en mijn oog nauwelijks kon openen … In maart 2007 merkte ik zelf geen afwijking meer aan mijn oog. Ik kan dan ook zeggen dat ik 100% genezen ben puur door [...]

Lees verder...
Ariëtte Hoogerdijk

Ariёtte Hoogerdijk – Axel

“Het pesten had diepe sporen nagelaten. Ik kon kiezen of er mijn hele leven mee worstelen en het slachtoffer worden, of het bij God neerleggen zodat Hij het kan dragen.”

Lees verder...
Nel-Kooiman

Nel Kooiman – Terneuzen

“Hij had verwacht dat hij mij door moest sturen naar Brugge voor een operatie, maar ik dank God voor verhoring van gebeden en Zijn genezing. God zij dank en aan Hem alle eer. Amen!”

Lees verder...
Esther Peters

Esther Peters – Hoek

“Ik had geen pijn, geen verdriet, geen boosheid, geen gevoel meer bij wat er was gebeurd. Ook kon ik weer alleen thuis zijn, zonder dat ik tegen de muren opliep”

Lees verder...
Charlotte Thé

Charlotte Thé – Hoek

“Ik heb die avond ook uitgeroepen naar God en het eerste teken was, dat Hij me op slag genas en dat er op de latere foto’s niets meer terug te vinden was.”

Lees verder...
Ingrid van der Poel

Ingrid van der Poel – Zuiddorpe

“Ik kom hier alleen doorheen als ik de hand van Jezus pak en niet alleen blijf ploeteren. Negatieve gedachten vervangen door de waarheid uit de Bijbel: ik ben geliefd en waardevol.”

Lees verder...
Rinie & Joke Deij

Rinie Deij – Breskens

“Een stem in de Zwarte Polder: Jouw schat wacht op je, daar in het strandpaviljoen!”

Lees verder...
Yvonne Spoor

Yvonne Spoor – Sas van Gent

“Lang leve de lol, carrière maken, geld verdienen en opgaan in relaties is allemaal najagen van wind. Mensen veranderen, relaties eindigen, geld raakt op, populariteit verdwijnt. Gods liefde is oneindig en betrouwbaar”

Lees verder...
Levi van Belzen

Levi van Belzen – Terneuzen

“Langs de kant van de snelweg werd ik stilgezet bij de vraag: Als ik nu dood was gegaan, waar zou ik dan terecht gekomen zijn?”

Lees verder...